Over ons

Efficiency, veilig en betrouwbaar

EFI FACTURATIE

De EFI programmeurs werken vanuit Leiden en Alkmaar. De EFI applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers. EFI levert cloud software voor bedrijfsadministraties in één softwarepakket.

 

Efficiency = Winst

Gemakkelijk, snel en volledig geautomatiseerd digitaal factureren, incasseren en administreren. Bedrijven besparen met EFI op kostbare administratietijd en op facturatie– en incassokosten. EFI biedt één totaaloplossing voor het financiële bedrijfsproces:

 

 • Automatiseren facturatie, incasso en administratie processen
 • Optimaliseren van het klanten debiteurenbeheer
 • Verbeteren van de cashflow en het bedrijfsrendement

Veilig en betrouwbaar

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR)

EFI staat in voor betrouwbaarheid en de online beschikbaarheid. Wij hebben de volgende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen:

 1. EFI is beveiligd volgens de richtlijnen van de PCI-DSS “Data Security Standards” en de ISO/IEC 27002 “Information Security Standards” om ongeautoriseerde login te voorkomen.
 2. De bescherming van gegevens wordt gewaarborgd in de verschillende lagen van het systeem:
 • Netwerkbeveiliging: Gegevensuitwisseling tussen de gebruiker en EFI is beveiligd en versleuteld door moderne SSL/TLS encryptie.
 • Platformbeveiliging: De servers zijn redundant uitgevoerd en beveiligd tegen misbruik van buitenaf. Daarnaast worden er periodiek updates van het besturingssysteem doorgevoerd.
 • Applicatiebeveiliging: EFI is ontwikkeld in Zend Framework en wordt geregeld beproefd om de kwaliteit te waarborgen.
 • Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde en klimaatneutrale datacenter EvoSwitch in Nederland, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting.
 • Dagelijkse back-ups naar een ISO 27001 gecertificeerde externe locatie.
 • Actieve (24/7) monitoring en logging.
 • 10 jaar data opslag om te voldoen aan de Belastingdienst bewaarplicht.
 • De strenge EFI beveiligingen kunt u checken op de controle website van de Nederlandse overheid www.internet.nl

AVG & Privacy wet

De EFI applicaties voldoen aan de AVG & Privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Uw klant heeft altijd inzage in zijn persoonsgegevens via zijn ‘Klantportaal’ waarin alle facturen staan en de klant zelf NAW gegevens kan aanpassen.

 

De klantendata is optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

 

EFI heeft in het kader van beheer mogelijk toegang tot uw klantgegevens. Indien het noodzakelijk is om hiervoor een ‘verwerkersovereenkomst’ met ons af te sluiten dan kunt u dit per e-mail aangeven via info@efifacturatie.nl onder vermelding van Verwerkersovereenkomst.

Abonnementenmodel

Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een abonnement biedt voordelen zoals kostenspreiding voor de klant en een prima klantenbinder voor het bedrijf.

 

Abonnementen worden door steeds meer bedrijven omarmd. Het verdienmodel biedt mooie kansen zoals rechtstreeks contact met de klant, een langlopende klantrelatie en klantloyaliteit, een gegarandeerde omzetstroom en eigen waardevolle klantdata.

 

Kiezen voor een abonnementen verdienmodel is kiezen voor een stabiele terugkerende omzet. Recurring omzet is altijd goed voor de continuïteit van je onderneming. Om deze reden kiezen bedrijven, zoals telecom, internet, kranten e.d. maar ook adviesbedrijven en autobedrijven in hun strategie steeds vaker voor het abonnementenmodel.

 

Bij abonnementen advisering is het gehele proces gericht op het verkrijgen van meer klantenbinding, waardoor klanten voor een langere tijd aan het bedrijf zijn verbonden.

 

Bedrijfsprocessen veranderen bij het invoeren van abonnementen. Een adequaat ingerichte automatisering met en door het EFI programma, voorzien van de abonnementen registraties, facturatie, incasso´s en rapportages, is gewenst om het abonnementenmodel binnen uw onderneming goed te introduceren en efficiënt te beheren.

 

Beginnen met het besparen van tijd en geld? Probeer 1 maand gratis of bel ons op 071 33 12396