Over ons

Efficiënt – Veilig – Betrouwbaar

Wie zijn wij eigenlijk?

EFI Facturatie & Incasso is een jongdenkend team van ondernemers met ruime ervaring in software ontwikkeling. Wij werken vanuit Leiden en Alkmaar en onze applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers.

 

Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk en flexibel facturatie en incasso pakket voor elke ondernemer tegen een betaalbare prijs. Het team heeft ruime kennis en ervaring met software ontwikkeling, kwaliteitsborging en bedrijfsadministraties. Door de modulaire opbouw van EFI kunnen wij op maat functionaliteiten ontwikkelen, waardoor wij voor elke branche de geschikte softwarepartner zijn voor financiële administraties, facturatie en incasso.

 

De applicaties worden aangeboden als Software as a Service (SaaS) ook wel bekend als Software on Demand. Deze software oplossing is webbased benaderbaar via alle browsers en wordt aangeboden inclusief hosting, onderhoud, beheer en support.

Efficiency = Winst

✅ Door perfect geautomatiseerde facturatie met betalingsverwerking

✅ Door volledig automatische workflow van klanten–debiteurenbeheer

✅ Door besparingen op administratietijd, facturatie– en incassokosten

✅ Waardoor cashflow en bedrijfsrendement worden verbeterd

Veilig en betrouwbaar

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR)

EFI staat in voor betrouwbaarheid en de online beschikbaarheid. Wij hebben de volgende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen:

 

  1. EFI is beveiligd volgens de richtlijnen van de PCI-DSS “Data Security Standards” en de ISO/IEC 27002 “Information Security Standards” om ongeautoriseerde login te voorkomen.
  2. De bescherming van gegevens wordt gewaarborgd in de verschillende lagen van het systeem:
  • Netwerkbeveiliging: Gegevensuitwisseling tussen de gebruiker en EFI is beveiligd en versleuteld door moderne SSL/TLS encryptie.
  • Platformbeveiliging: De servers zijn redundant uitgevoerd en beveiligd tegen misbruik van buitenaf. Daarnaast worden er periodiek updates van het besturingssysteem doorgevoerd.
  • Applicatiebeveiliging: EFI is ontwikkeld in Zend Framework en wordt geregeld beproefd om de kwaliteit te waarborgen.
  • Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde klimaatneutrale datacenter EvoSwitch in Nederland, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting.
  • Dagelijkse back-ups naar een ISO 27001 gecertificeerde externe locatie.
  • Actieve (24/7) monitoring en logging.
  • 10 jaar data opslag om te voldoen aan de Belastingdienst bewaarplicht.
  • De strenge EFI beveiligingen kunt u checken op de controle website van de Nederlandse overheid www.internet.nl

AVG & Privacy wet

De EFI applicaties voldoen aan de AVG & Privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Uw klant heeft altijd inzage in zijn persoonsgegevens via zijn ‘Klantportaal’ waarin alle facturen staan en de klant zelf NAW gegevens kan aanpassen.

 

De klantendata is optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

 

EFI heeft in het kader van beheer mogelijk toegang tot uw klantgegevens. Indien het noodzakelijk is om hiervoor een ‘verwerkersovereenkomst’ met ons af te sluiten dan kunt u dit per e–mail aangeven via info@efifacturatie.nl onder vermelding van Verwerkersovereenkomst.

Zorgeloos Rijden Pas

Het Zorgeloos Rijden Pas programma ondersteunt servicegerichte autobedrijven succesvol bij het verkrijgen van méér klantenbinding en werkplaatsomzet.

 

Met het gespecialiseerde cloud programma worden maandelijks volledig automatisch de Zorgeloos Rijden Passen geregistreerd en bij klanten geïncasseerd.

 

Door middel van maatwerk is de Zorgeloos Rijden Pas dé klantenbinder bij uitstek en wordt ‘Zorgeloos Rijden’ echt waar!

Abonnementenmodel

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Het abonnement voordeel voor de klant is kostenspreiding en voor bedrijven een prima klantenbinder. Het verdienmodel biedt mooie kansen zoals rechtstreeks contact met de klant, een langlopende klantrelatie en loyaliteit, een stabiele omzetstroom en eigen waardevolle klantdata.

 

Wij merken dat abonnementen door steeds meer bedrijven worden omarmd. Deze EFI gebruikers verzenden en incasseren (periodieke) facturen en incasso’s geheel in eigen huisstijl met logo, waardoor men een aanmerkelijk betere ‘klantenbinding’ ondervindt!

Ook zijn de bedrijfskosten voor facturatie, controles en administratietijd, met gebruik van het EFI programma, beduidend lager dan bij de altijd kostbare uitbesteding via incassobedrijven.

 

Kiezen voor het abonnementen verdienmodel is kiezen voor een gegarandeerde terugkerende omzet en dus altijd goed voor de continuïteit van een onderneming.

Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten en de EFI programmagebruikers voor het abonnementenmodel.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van abonnementen. Een adequaat ingerichte automatisering, voorzien van abonnementen registraties, facturatie, incasso´s en actuele rapportages, is gewenst om het abonnementenmodel binnen een onderneming goed te introduceren zonder hoge kosten voor software en kostbare administratietijd van medewerkers.

Beginnen met het besparen van tijd en geld? Probeer 1 maand gratis of bel ons op 071 33 12396