Over ons

Efficiënt – Veilig – Betrouwbaar

Wie zijn wij?

Het EFI team bestaat uit ondernemers en programmeurs met een ruime ervaring in software ontwikkeling en financiële programmaondersteuning.

 

“Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk en flexibel financieel facturatie en incassopakket voor elke ondernemer tegen een betaalbare prijs. Software moet gebruiksvriendelijk en gevoelsmatig werken zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.”

 

Het EFI team heeft ruime kennis en ervaring met systeembeheer, software ontwikkeling, kwaliteitsborging, internetdiensten, financiële administraties met perfect geautomatiseerde digitale facturatie en incasso’s.

 

EFI applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers. De applicaties worden aangeboden als Software as a Service (SaaS) ook wel bekend als Software on Demand. Deze software oplossing is webbased benaderbaar via alle browsers en wordt aangeboden inclusief hosting, onderhoud, beheer en support.

Efficiency = Winst

✅ Door perfect geautomatiseerde facturatie, incasso en betaalverwerking

✅ Door de geautomatiseerde workflow van het klanten–debiteurenbeheer

✅ Door aanzienlijke kosten en tijd besparingen op facturatie en incasso’s

Veilig en betrouwbaar

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR)

EFI staat in voor betrouwbaarheid en de online beschikbaarheid. Wij hebben de volgende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen:

 

 1. EFI is beveiligd volgens de richtlijnen van de PCI-DSS “Data Security Standards” en de ISO/IEC 27002 “Information Security Standards” om ongeautoriseerde login te voorkomen.
 2. De bescherming van gegevens wordt gewaarborgd in de verschillende lagen van het systeem:
 • Netwerkbeveiliging: Gegevensuitwisseling tussen de gebruiker en EFI is beveiligd en versleuteld door moderne SSL/TLS encryptie.
 • Platformbeveiliging: De servers zijn redundant uitgevoerd en beveiligd tegen misbruik van buitenaf. Daarnaast worden er periodiek updates van het besturingssysteem doorgevoerd.
 • Applicatiebeveiliging: EFI is ontwikkeld in Zend Framework en wordt geregeld beproefd om de kwaliteit te waarborgen.
 • Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde klimaatneutrale datacenter EvoSwitch in Nederland, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting.
 • Dagelijkse back-ups naar een ISO 27001 gecertificeerde externe locatie.
 • Actieve (24/7) monitoring en logging.
 • 10 jaar data opslag om te voldoen aan de Belastingdienst bewaarplicht.
 • De strenge EFI beveiligingen kunt u checken op de controle website van de Nederlandse overheid www.internet.nl

AVG & Privacy wet

De EFI applicaties voldoen aan de AVG & Privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Uw klant heeft altijd inzage in zijn persoonsgegevens via zijn ‘Klantportaal’ waarin alle facturen staan en de klant zelf NAW gegevens kan aanpassen.

 

De klantendata is optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

 

EFI heeft in het kader van beheer mogelijk toegang tot uw klantgegevens. Indien het noodzakelijk is om hiervoor een ‘verwerkersovereenkomst’ met ons af te sluiten dan kunt u dit per e–mail aangeven via info@efifacturatie.nl onder vermelding van Verwerkersovereenkomst.

Zorgeloos Rijden Pas

Met het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma ondersteunen wij autobedrijven met een unieke klanten Voordeelpas.

 

Bij de verkoop van occasions inclusief de Zorgeloos Rijden Voordeelpas, ervaren deelnemende autobedrijven een aanmerkelijk betere klantenbinding waardoor jaarlijks hogere werkplaatsinkomsten en aftersales worden gerealiseerd.

 

Met het gespecialiseerde Zorgeloos Rijden softwareprogramma worden maandelijks automatisch Zorgeloos Rijden Passen gefactureerd en bij klanten geïncasseerd.

Abonnementenmodel

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Het abonnementen voordeel voor de klant is kostenspreiding en voor bedrijven is het voor vele jaren een prima klantenbinder.

 

Het abonnementen verdienmodel biedt mooie voordelen en kansen zoals:

 • Rechtstreeks contact met de klant
 • Een langlopende klantrelatie en loyaliteit
 • Een stabiele omzetstroom
 • En waardevolle klantdata

 

Wij merken dat abonnementen verdienmodellen door steeds meer bedrijven worden omarmd.

EFI gebruikers factureren, incasseren en administreren hun abonnementen in de eigen huisstijl waardoor men – uit ervaring – een aanmerkelijk betere klantenbinding en betaalgedrag ondervindt! Kostbare administratietijd en kosten voor o.a. facturen maken, incasseren en betaalverwerking zijn met het gebruik van EFI beduidend lager dan de dure uitbesteding via incassobedrijven.

 

Kiezen voor het abonnementen verdienmodel is kiezen voor een gegarandeerde terugkerende omzet en altijd goed voor de continuïteit van een onderneming. Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten en ook de EFI gebruikers voor het abonnementenmodel.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van abonnementen. Een adequaat ingerichte automatisering, voorzien van abonnementen registraties, facturatie, incasso´s, betaalverwerking en actuele rapportages, is gewenst om het abonnementenmodel binnen een onderneming goed te introduceren. Dit alles zonder hoge softwarekosten en kostbare tijd van medewerkers.

Beginnen met het besparen van tijd en geld? Probeer 1 maand gratis of bel ons op 071 33 12396