Over ons

Efficiency, veilig en betrouwbaar

EFI FACTURATIE

De EFI applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers. EFI levert cloud software voor uw bedrijfsadministratie in één softwarepakket met onder andere:

 

 • Online facturatie, incasso en automatisch klanten-debiteurenbeheer
 • Urenregistratie, abonnementen, contracten, offertes en projecten
 • Relatiebeheer en financiële rapportages klanten, omzet en belasting
 • Esigneren optie voor rechtsgeldige digitale documenten en mandaten
 • Onbeperkt aantal programmagebruikers en extra beveiligde dataopslag

 

Efficiency

Met de EFI applicatie ondersteunen wij bedrijven om gemakkelijk, snel en volledig geautomatiseerd digitaal te factureren, incasseren en administreren. Bedrijven besparen direct op kostbare administratietijd en vele euro’s op facturatie– en incassokosten.

 

EFI biedt één totaaloplossing voor het financiële bedrijfsproces. Maximale efficiency en lage kosten bij het:

Automatiseren van facturatie– en incassoprocessen

Optimaliseren van het klanten debiteurenbeheer

Verbeteren van cashflow en het bedrijfsrendement

Veilig en betrouwbaar

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR)

EFI FACTURATIE staat in voor betrouwbaarheid en de online beschikbaarheid. Wij hebben de volgende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen:

 1. EFI FACTURATIE is beveiligd volgens de richtlijnen van de PCI-DSS “Data Security Standards” en de ISO/IEC 27002 “Information Security Standards” om ongeautoriseerde login te voorkomen.
 2. De bescherming van gegevens wordt gewaarborgd in de verschillende lagen van het systeem:
 • Netwerkbeveiliging: Gegevensuitwisseling tussen de gebruiker en EFI FACTURATIE is beveiligd en versleuteld door moderne SSL/TLS encryptie.
 • Platformbeveiliging: De servers zijn redundant uitgevoerd en beveiligd tegen misbruik van buitenaf. Daarnaast worden er periodiek updates van het besturingssysteem doorgevoerd.
 • Applicatiebeveiliging: EFI FACTURATIE is ontwikkeld in Zend Framework en wordt geregeld beproefd om de kwaliteit te waarborgen.

 

 • De gegenereerde PDF bestanden staan op separate opslag servers.
 • Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde en klimaatneutrale datacenter EvoSwitch in Nederland, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting.
 • Er wordt dagelijks een back-up gemaakt naar een ISO 27001 gecertificeerde externe locatie.
 • Waar mogelijk is spam/virus/malware bescherming actief.
 • Er vindt actieve (24/7) monitoring en logging plaats.
 • Gegevens worden 10 jaar lang bewaard om aan de bewaarplicht van de Belastingdienst te voldoen.
 • Er zijn procedures opgesteld rondom wijzigingsbeheer en incidentafhandeling.
 • De strenge EFI FACTURATIE programma en data beveiligingen kunt u checken op de controle website van de Nederlandse overheid www.internet.nl 

Efficiency is WINST

Ondernemers hebben hoge kosten door handmatig te factureren en de tijdrovende betaalcontroles.

 

Ook het factureren en incasseren, het uren registreren en debiteuren beheren in CRM en Boekhoudprogramma’s zijn niet volledig geautomatiseerd.

 

Met gebruik van de EFI applicatie zijn uw facturen, incasso’s en klanten debiteurenbeheer wel volledig geautomatiseerd. Uw bedrijf bespaart veel administratietijd en hoge kosten.

 

Online abonnementen

Op uw bedrijfswebsite installeren wij uw unieke abonnementen aanbieding met een digitaal aanvraagformulier en incasso mandaat.

Na digitale ondertekening via E–signeren en het klant akkoord verstuurt uw EFI programma automatisch een klantbevestiging, de factuur en verzorgt de incasso.

 

Het aanvraag en financiële traject is volledig automatisch. Voortaan géén papieren en financiële rompslomp meer!

 

AVG & Privacy wet

De EFI applicaties voldoen aan de AVG & Privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Uw klant heeft altijd inzage in zijn persoonsgegevens via zijn ‘Klantportaal’ waarin alle facturen staan en de klant zelf NAW gegevens kan aanpassen.

De klantendata is optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

 

EFI FACTURATIE heeft in het kader van beheer mogelijk toegang tot uw klantgegevens. Indien het noodzakelijk is om hiervoor een ‘verwerkersovereenkomst’ met ons af te sluiten dan kunt u dit per mail aangeven via info@efifacturatie.nl onder vermelding van Verwerkersovereenkomst.

Betere klantenbinding

Met gebruik van de EFI applicatie biedt u uw klanten snelle en gemakkelijke betalingsopties.

 

Voor automatische en periodieke incasso’s kunnen rechtsgeldige digitale incasso mandaten worden verstuurd. U stelt uw klanten in staat om op afstand via E-signeren akkoord te geven op de machtigingen die u vooraf heeft ingesteld. U en uw klant ontvangen vervolgens digitaal de bevestiging van de rechtsgeldige incasso mandaat.

In uw EFI applicatie worden deze automatisch opgeslagen. U heeft hiermede de zekerheid dat u mag incasseren.

 

EFI blijft haar ‘white label’ principe te allen tijde trouw. Het blijft op de achtergrond zodat u uw eigen bedrijfsgegevens en logo kunt etaleren bij uw klant. Deze positieve ervaring tijdens de betaalprocedure levert een snellere betaling, een hogere klanttevredenheid en meer klantenbinding.

 

Abonnementen verdienmodel

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een abonnement biedt kostenspreiding voor de klant en een prima klantenbinding voor het bedrijf.

 

Abonnementen worden door steeds meer bedrijven omarmd. Het verdienmodel biedt mooie kansen zoals o.a. rechtstreeks contact met de klant, een langlopende klantrelatie en klantloyaliteit, een gegarandeerde omzetstroom en eigen waardevolle klantdata.

 

De jarenlange ervaringen van EFI gebruikers zijn erg positief omdat abonnementen een stabiele en toekomstbestendige kasstroom geven.

 

Met de EFI applicatie ondersteunen wij abonnementen–, facturatie– en incassoprocessen al jaren succesvol bij ondernemers.

 

Bel ons vrijblijvend voor een programma demonstratie of meld u aan via AANMELDEN.

Beginnen met het besparen van tijd en geld? Probeer 1 maand gratis of bel ons op 071 33 12396