Functionaliteiten

Lees hier meer over de efficiënte EFI mogelijkheden

Digitaal factureren

U heeft de mogelijkheid om facturen, incasso’s en herinneringen te factureren en incasseren van abonnementen, fee´s, gespreide betalingen, premies en contributies. Uitermate efficiënt zijn de unieke B2C incasso´s voor herhalingsfacturen en abonnementen.

EFI debiteurenbeheer software maakt het mogelijk om facturen en herinneringen volledig automatisch te versturen. Vanaf uw eerste factuur tot de laatste aanmaning.

Betalingen direct verwerkt

Incasseer betalingen via de Bank–Incassobatch of via de EFI incassopartner. Betalingen kunnen ook worden geïncasseerd via iDeal, PayPal, Creditcard, Automatische incasso of een Klantoverschrijving. U kunt het incassotraject direct uitbesteden aan de EFI incassopartner. Geïncasseerde betalingen komen op uw bedrijfsrekening en worden automatisch verwerkt in het EFI debiteurenbeheer.

Uiterst efficiënt, snel en goedkoop.

Offertes & Esigneren

Offertes worden per e–mail verzonden en door de klant digitaal geaccordeerd en geretourneerd. Dat scheelt scannen, portokosten en veel vertraging. Na ontvangst van de notificatie voor klant akkoord, kunt u deze offerte direct omzetten naar een digitale factuur.

Met de ESIGNEREN–EMAIL applicatie biedt u klanten de mogelijkheid om documenten rechtsgeldig digitaal te laten ondertekenen.

Een snelle en voordelige oplossing.

Urenregistratie & Taken

De urenregistratie en taken module heeft een ingebouwde stopwatch functie voor een transparante tijdfactuur. Zo weet u exact hoeveel tijd u aan een bepaalde klant heeft gewerkt. Geregistreerde tijden en data worden met één druk op de knop overgenomen in een gespecificeerde factuur voor verzending. U heeft op elk moment een compleet overzicht van declarabele uren, taken en uren omzet.

Rapportages

U beschikt over complete rapportages van facturen, abonnementen, incasso’s en debiteurenbeheer. Zo ziet u in één oogopslag welke klanten wel of niet hebben betaald en welke klanten een automatische betalingsherinnering krijgen. Up–to–date rapportages van: BTW, Assurantiebelasting, Bankboek, Omzet & Kosten, Winst & Verlies rekening, Balans en Klanten & Leveranciers.

Btw aangifte

De EFI boekhoudadministratie geeft automatisch inzicht in uw periodieke BTW aangifte en Assurantiebelasting afdracht. Zo vergeet u nooit op tijd uw aangifte in te dienen. U weet op elk gewenst moment hoe uw financiële zaken ervoor staan. Via de Accountant–login kunnen belastingaangifte(n) voor BTW of Assurantiebelasting en de Jaarrekening in orde worden gemaakt .

API koppelingen

De EFI applicaties kunnen worden gekoppeld met de softwareprogramma’s van:

Exact | Twinfield | Salesforce | MultiSafepay | Mollie SEPA | iDEAL | Sisow | Mailchimp.

EFI is UBL Ready voor het uitwisselen van UBL facturen met leveranciers, klanten, overheden, boekhoudpakketten, billing service providers, scan & herken partijen en simplerinvoicing voor facturen uitwisseling tussen diverse platforms.

Veilig en Betrouwbaar

De verbinding tussen uw webbrowser en EFI wordt beveiligd door het SSL (HTTPS) protocol, zoals bij telebankieren. Versleuteling van gegevens uitwisseling in SSL/TLS encryptie via het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch, met het hoogste beveiligingsniveau. Check beveiligingen van softwareprogramma’s op de website van de Nederlandse overheid www.internet.nl

‘Keurmerk E-factureren’ is aanwezig.

Wet Incassokosten

De Wet Incassokosten (WIK) geldt voor alle ondernemers. EFI heeft het WIK incassotraject volledig geautomatiseerd. E–facturen worden automatisch verzonden. Na géén betaling volgt automatisch een Herinnering (de 14-dagen factuur) vervolgens een Aanmaning en daarna een Ingebrekestelling met wettelijke rente en kosten. Uiterst efficiënt en perfect geautomatiseerd.

Eigen huisstijl

Behoud uw eigen identiteit met facturen, incasso’s en offertes in uw huisstijl. Bedrijf en medewerker(s) instellingen zijn eenvoudig aan te passen. Zo kunt u altijd uw eigen logo en bedrijfsinformatie gebruiken en kunnen ook extra documenten worden meegezonden.

 

Factuur – Abonnement – Offerte  in eigen huisstijl voor de beste Klantenbinding

Ondersteuning

Kennis en ervaring zijn volop aanwezig. Vanaf 2008 wordt EFI succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 tevreden MKB ondernemers. Hierdoor is er een ruime ervaring aanwezig om ondernemers uitstekend te ondersteunen met de EFI debiteurenbeheer software.

 

WINMAG Pro Award voor MKB Best Choice Facturatie & Incasso systeem.

Snel van start

De Opstartservice zorgt ervoor dat uw licentie bedrijfsklaar wordt ingericht met uw bedrijfsgegevens in eigen look & feel. Met behulp van het adresboek beheert u uw klanten en voegt u eenvoudig klanten en facturen toe. Géén vervelende fouten meer, ontdek het EFI ‘gemak’!

 

1 maand gratis uw compleet ingerichte EFI proefversie proberen —> AANMELDEN

Zelf alle mogelijkheden uitproberen? Probeer 1 maand gratis of bel ons op 071 33 12396